Stickers 

 • Interieur stickers
  Interieur stickers

  Ruim assortiment interieurstickers voor op deuren, muren of kasten. De stickers zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Staat uw tekst er niet tussen of heeft u liever een ander lettertype? Laat het ons weten, wij kunnen de stickers naar uw wensen aanpassen.

 • Hier waak ik stickers
  Hier waak ik stickers

  De 'Hier waak ik'-stickers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en in spiegelbeeld. De stickers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze stickers zijn geschikt om te attenderen dat er een waakzame hond aanwezig is. Op deze manier kunt u mensen weghouden of ze op de hoogte brengen.

 • Kliko stickers
  Kliko stickers

  Ruim assortiment kliko stickers met verschillende afbeeldingen om een grote of kleine kliko (container) mee op te fleuren. Ideaal voor als de kliko in het oog staat. De stickers worden op hoogwaardig vinyl gedrukt waarna nog een extra beschermfolie wordt aangebracht. Hierdoor blijven de kleuren mooi en hebben de stickers een lange levensduur.

 • Markeringsstickers
  Markeringsstickers

  De markeringsstickers zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Stickers in een andere maat of vorm kunnen op aanvraag geleverd worden. Stuur ons gerust een e-mail.

 • Sinterklaasstickers
  Sinterklaasstickers
  Leuke sinterklaas en zwarte piet stickers voor op ramen, muren en deuren. Maar ook voor op kaarten of pakjes als extra decoratie.
 • Kerststickers
  Kerststickers

  Speciaal voor kerst hebben wij unieke stickers voor zowel op pakjes en kerstkaarten maar ook voor op ramen.

QR code

Recently Viewed

No products

Menu

Top