Verzending

Levering is mogelijk in Nederland, België en Duitsland. Indien u de bestelling in een ander land wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

Wij berekenen een kleine vergoeding voor het verzenden. De hoogte van deze bijdrage in de verzendkosten is afhankelijk van de afmetingen van het product, het bestelde aantal en het leveradres.

Wenst u een zending anders te ontvangen, bijvoorbeeld een expresverzending of via een andere pakketdienst, dan zijn de extra kosten en overige risico’s, zoals bijvoorbeeld voor te late levering, voor rekening en risico van u.

Bij het gekozen product staat de verzendtijd vermeldt. Genoemde verzendtijd geldt als indicatie, rekenende vanaf de dag dat de betaling van de factuur van de bestelling bij ons is ontvangen. Deze verzendtijd is de tijd dat wij nodig hebben om uw product verzendklaar te maken. Zodra wij het pakket overhandigd hebben aan de pakketdienst zal deze doorgaans binnen 1 á 2 dagen het pakket bij u afleveren. Voor het buitenland kan hier nog een extra dag bijkomen, dit is afhankelijk van het land.

Besteld u meerdere producten, dan zal de indicatieve verzendtijd zijn van het product waarbij de meeste verzenddagen staat vermeld.

Als plaats van levering geldt het leveradres dat u aan ons kenbaar heeft gemaakt. Zodra het pakket verzonden is, is een adreswijziging niet meer mogelijk.

QR code

Recently Viewed

No products

Menu

Top